Rikke og Peter Lind

SIFA uddeler 196.500 kr. fra Lind Puljen

SIFA har netop sendt gode nyheder til 20 af dens medlemsklubber om, at de får en donation fra Lind Puljen.
I alt bliver der denne gang uddelt 196.500 kr.

Modtagerne er AB5 – Aalborg Basket 2005, Cykelglæden, Falcon BMX, Gandrup Sportsklub, Gudumholm Idrætsforening, GymAalborg, Hals Golf Klub, Holtet Idrætsforening, IF for Handicappede i Aalborg, Lindholm Badminton Klub, Nibe Håndboldklub, Nibe Rideklub, Rideklubben Gauti, Rideklubben St. Restrup, Snorgaardens Rideklub Langholt, Sportskarate.dk, Sportsrideklubben for Klarup, Aalborg Billard Klub, Aalborg Fægteklub og Aalborg Volley.

Donationerne, der strækker sig fra 2.300 til 20.000 kr., skal anvendes til så forskellige ting som boldpumpe, dommerstole, fægtebukser, -jakker, -masker og våben, kæpheste, motorer til kørestole til kørestolsfodbold, romaskine, sadler, snookerbord, taktiktavler, udlåns-BMX cykler, udlånsspinningssko og udslagsmåtter.

”Uddelingerne er de sidste portioner af en idrætsfond, som ægteparret Rikke og Peter Lind i 1980’erne testamenterede en del af deres formue til og som SIFA fik til opgave at administrere.
Siden 1988 har vi hvert år uddelt penge til sportsmateriel og -udstyr, dygtiggørelse i ind- og udland, træner- og lederuddannelse og deltagelse i internationale arrangementer.
Pengene fra arven er nu – ganske som det var hensigten – brugt og derfor afvikler vi fonden endeligt”, fortæller SIFA-formand Ole Nielsen.

Idrætsklubberne i Aalborg Kommune kommer dog ikke til fra 2022 at mangle et sted at søge støtte til deres aktiviteter. Ole Nielsen uddyber:

”Takket være usvækket interesse for at deltage i SIFAs TV Bingo vil vi også til næste år være i stand til at uddele et betragteligt beløb.
Proceduren bliver den samme som hidtil: Begrundet ansøgning med budget.
Der er nogle praktiske ting, vi skal have på plads i den forbindelse, men vi forventer, at næste ansøgningsfrist vil være omkring 1. april 2022.