Indstilling VIP Ildsjæle U25

VIP PRISEN 2019
Har din forening en ung ildsjæl der fortjener en særlig anerkendelse?

Nu er det tid til at indstille kandidater til SIFAs- og Aalborg Kommunes VIP Pris 2019.

Den 1. marts 2020 kåres op til 5 unge foreningsildsjæle under 25 år, som i 2019 har gjort en ekstraordinær stor og frivillig indsats for foreningen. Én af prismodtagerne kan endvidere udvælges til at modtage 5.000 kr. til sin forening, på baggrund af en ekstraordinær indsats for at udvikle foreningen.
Kåringen finder sted ved “Aalborgs Bedste” – et gallashow med indslag fra det bedste indenfor sportens verden, den 17. marts 2020 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Aalborg Kommunes VIP Pris 2019 tildeles en ung ildsjæl, der har markeret sig ved en særlig indsats for en – eller flere foreninger (eksempelvis som leder, træner, instruktør, bestyrelsesmedlem, udvalgsmedlem eller lign.). Ved en særlig indsats menes der, at vedkommende lægger en tidsmæssig og arbejdsmæssig stor frivillig og ulønnet indsats i foreningens arbejde, som ligger ud over det normale og fortjener anerkendelse.

Hvem kan indstilles?
Unge under 25 år, der lever op til kriterierne ovenfor beskrevet. Det kan være ledere, instruktører, praktiske medhjælpere m.v. i idrætsforeninger, spejderorganisationer og andre godkendte, folkeoplysende foreninger.

Hvem kan indstille?
Det er foreningerne selv såvel som venner og familie der kan indstille kandidater til at modtage prisen. Indstillingerne valideres/bekræftes ved at kontakte foreningens/organisationens bestyrelse.

Hvordan og hvornår indstilles?

Der indstilles via dette LINK

I indstillingen bliver I bedt om at udfylde information om følgende:

  • Personen der indstilles (navn, alder, forening, antal år i foreningen, timer brugt på frivilligt arbejde og funktion)
  • Hvilken betydning indstillede har for foreningen?
  • Hvorfor skal indstillede tildeles VIP prisen?
  • Kontaktinfo på indstiller (navn, email og telefonnummer)

Fristen for indstillinger er 31. januar 2020 og tilbagemeldinger kan forventes medio februar.

Har din forening en facebookside eller hjemmeside, kan den korte version af teksten her måske bruges:
Har din forening en ung ildsjæl der fortjener en særlig anerkendelse?
SIFA og Aalborg Kommunes VIP Pris 2019 tildeles en ung ildsjæl, der har markeret sig ved en særlig indsats for en – eller flere foreninger.
I marts 2020 kåres op til 5 unge foreningsildsjæle under 25 år, som i 2019 har gjort en ekstraordinær stor, frivillig indsats for foreningen.
Kåringen finder sted ved “Aalborgs Bedste” – et gallashow med indslag fra det bedste indenfor sportens verden den 17. marts 2020 i Aalborg Kongres & Kultur Center.
Læs mere og indstil på: https://aalborg.project.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=91fbdfa0-e40e-4d81-beea-5afde7915ac2