DIF og DGIs Corona-hjælpepulje – deadline 15. maj

Husk at der er deadline for at søge DIF og DGI´s Corona-hjælpepulje den 15. maj.


Vi opfordrer alle vores medlemsforeninger til at søge puljen, hvis Corona-nedlukningen har haft økonomiske konsekvenser.
Hvor regeringens kompensationsordning for aflysning ved større arrangementer kun kompenserede for udgifter – kan denne pulje være med til at kompensere for manglende indtægter.
Det gælder også manglende indtægter ved frivilligt arbejde ved f.eks. Aalborg MTB Marathon, Svane Cup, Aalborg Halvmarathon, Nibe Festival osv. – og for manglende kontingent- og sponsorindtægter i indeværende sæson.
Al nødvendig dokumentation tager udgangspunkt i 2019-tal, så I har allerede det nødvendige dokumentationsmateriale ved hånden.

Hvad kan man ansøge DIF og DGI’s Corona-hjælpepulje om tilskud til?
DIF og DGI’s Corona-hjælpepuljes formål er at yde et ekstraordinært tilskud til lokale idrætsforeninger for at afbøde de økonomiske konsekvenser, som foreninger oplever som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
Dette kan eksempelvis være i form at tilskud til dækning af:

  • Afholdte udgifter til halleje og forplejning til mindre arrangementer (maks. 350 deltagere), der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra medlemsindbetalinger (kontingent eller køb af specifikke træningstilbud) som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra foreningsarbejde på festivaler, markeder og øvrige arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte nettoindtægter fra egne arrangementer, der er aflyst som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.
  • Tabte sponsorindtægter som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19.

Læs mere om DIF og DGIs Corona-hjælpepulje HER – hvor du også kan downloade retningslinjerne for ansøgninger – samt hente en oversigt over oftest stillede spørgsmål samt svar om hjælpepuljen.