Juleskrabere 2018

Har I ikke fået bestilt Juleskrabere?

Ved at sælge årets juleskraber fra SIFA, som skal sælges for en 20’er, får I en fortjeneste på 10 kr. pr. solgt lod til jeres idrætsforeningen.

Selve juleskraberne og leveringen af disse skal I ikke betale noget for, og penge I tjener fra salget er helt op til jer, hvad skal bruges på!

Vi håber, at vi igennem juleskraberen kan skabe et større fællesskab i jeres klub, idet salget af lodderne er noget, som plejer at bringe medlemmerne sammen. Vi har erfaret de tidligere år, hvordan medlemmerne har glæde af at få lov til at være med til at sælge juleskraberne.

Hvis i bestiller og sælger mindst 210 lodder er i med i konkurrence om ekstra 2.500 kr., som I kan bruge i jeres forening. Der vil blive trukket lod blandt de klubber, vi noterer har solgt mindst 210 lodder.
Vi opfordrer jer til at bestille et realistisk antal skrabere – I kan altid bestille igen. Husk, at I kan returnere de juleskrabere, som I ikke får solgt.

Skrabelodderne skal forudbestilles på mailen sifa@sifa.dk af klubbens hovedformand, som også bliver ansvarlig for returnering/afregning af skraberne. Vi forventer at få leveret skraberne d. 17. oktober – herefter kan de afhentes efter bestilling på vores kontor (se adresse nederst i mailen).

Afregning:

Sådan afregner I for lodderne!

OBS: Der vil i salgsperioden blive uddelt 240 stk. gratis lodder i forbindelse med SIFA TV Bingo, samt være mulighed for at købe 30 stk. for 500 kr. på sifashoppen.dk.